Choose Language: degbse
>Spotpriser 2018-07-16 08:00 Guld 356 986 SEK/KG    Platina 238 174 SEK/KG    Palladium 271 155 SEK/KG    Silver 4 546 SEK/KG            2018-07-16 10:02 USD 8,92     EUR 10,43     

Återvinning av guld och ädelmetaller genom affineringÅtervinning

För ett företag som arbetar med återvinning av ädla metaller kommer ett starkt miljötänkande naturligt. NSG verkar för gröna skogar och gröna ädelmetaller. 

De ädelmetaller vi säljer är återvunna från metallskrot. Att återvinna guld kräver långt mindre resurser jämfört med gruvbrytning. I och med att guld är ett inert material är kvaliteten är alltid densamma, guld är alltid guld.

Med tiden har vi byggt upp en stor kunskap om miljön och hur den påverkas av vår verksamhet. Kontrollen för ett kemiföretag är rigorös och vi uppfyller samtliga krav. I Tyskland uppfyller vår samarbetspartner C. Hafner alla miljökrav enligt Tyskland och EU’s normer. C. Hafner är därtill certifierade enligt ISO 9001/13485.

Affinering av guldProcessen

Återvinning av guld sker genom affinering, vilket i korta drag innebär att metallskrot som innehåller guld och andra ädelmetaller separeras genom elektrolys. Affineringen görs i en sluten, väl säkrad miljö med minimala utsläpp i en av världens modernaste anläggningar.

Affineringsprocessen innebär ett evigt kretslopp, där de metaller som tagits fram genom elektrolys kan återanvändas hur många gånger som helst utan att kvaliteten försämras.

Skicka till guldskrot till oss portofrittSkicka guldet till oss

Har du skrotguld kan du med fördel använda dig av vår posttjänst.
Beställa den i webbshopen så skickar vi en burk som du kan sända guldet i.

Alltid fri frakt - Alltid fri försäkringSilverskrot eller krätz?


Kontakta oss
om du har silverskrot eller krätz så hjälper vi er med att ta hand om det.